Més de 500 fotos a #FiresGirona

Des de la consultora Catalunya Valley estem molt contents de la resposta que ha tingut la segona edició del Concurs de Fotos a Twitter Fires de Girona. Si l’any passat van ser més de 3oo fotos, aquesta vegada han estat més de 500 i segur que el mal temps dels últims dies ha perjudicat que es pengessin més fotos al canal d’informació més utilitzat del món. Gràcies a tots els qui heu participat i, especialment, als col·laboradors, empreses i l’Ajuntament de Girona. Trobareu més informació al nostre web Fires Girona.

1r premi: Jordi Renart (@jordirenart) és el guanyador d’una càmara reflex digital Canon EOS 1100D gràcies a la col·laboració de Serveis Web.

2n premi: És per a en Victor (@vikillu) és una nit d’hotel i esmorzar per a dues persones a l’Hotel Nord 1901 de Girona.

3r premi: Empat entre Marta Llenas (@marta_llenas) i Miquel Ventura (@miquelventura), que han guanyat cadascú un sopar per a dues persones al restaurant Mimolet.

Durant l’acte de l’entrega de premis, també es van sortejar dos vols per a dues persones gràcies a la col·laboració de l’empresa Ramies Helicòpters.

 

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?