La inspiració de Ferran Adrià. M’agrada!

Em va agradar el que va dir Ferran Adrià divendres durant l’entrevista amb Jordi Basté a RAC1 (el podcast). En motiu de la presentació del seu llibre, La comida de la familia, el cuiner més famós del món va parlar sobre la seva visió actual del nou elBulli Foundation. I una vegada més, marca tendència i demostra la seva capacitat de reinventar-se després de tancar elBulli. Analitza i comença a executar el nou projecte inspirant-se en la seva idea, també en els seus viatges, però especialment en els valors que actualment transmet la regió més emprenedora del món en l’àmbit TIC: Silicon Valley. Per això, va lloar Silicon Valley i l’esperit que transmet i en certa manera, aquesta filosofia és la que vol aplicar en el seu nou projecte. Arrisca però vol continuar innovant i sent la referència. Està en aprenentatge continu i va adaptant els seus reptes amb els que es marquen empreses d’èxit com Apple, Google, Facebook, Foursquare, Linkedin… per després hibridar-ho en la futura fundació.

Si ho aconsegueix d’aquí uns anys, revolucionarà la cultura gastronòmica com mai s’havia fet i demostrarà una vegada més que és el referent del canvi de segle. I és que cada cop que l’escolto, crec en la seva idea, m’interessa la seva visió i no vull caure en l’error localista dels ajuts públics que ha rebut, quan parlem de convertir el Cap de Creus en una mena de referent TIC gastronòmic del món. La seva missió és recaptar el màxim de patrocinadors possibles per constuir la seva fundació. No és fàcil el gran repte que s’ha proposat però l’animo a lluitar per superar la crisi i per fer realitat el seu desig. Sens dubte, el país necessita lideratges com els de Ferran Adrià.

Música | High and dry # Radiohead

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?