#noupaís

by Eduard Batlle Rispau on 4 desembre 2014

noupais

Quan tan sols una etiqueta espressa la síntesi d’una conferència política, en aquest cas la d’Oriol Junqueras al Palau de Congressos de Catalunya. #Noupaís, com a hashtag, com a voluntat del que suposa la nova era político-comunicativa al segle XXI dalt d’un escenari. En era de canvi, noves mentalitats, atreviment i la vocació de liderar també un nou format de ponència, una nova manera de pensar i ser divulgada (i classificada, especialment, a Twitter). Identitat política per ser compartida socialment i digitalment. La mínima expressió elevada a la màxima potència conceptual. M’agrada la valentia.

Música | You can’t always get what you want # The Rolling Stones

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: