Una cova de culte mundial

by Eduard Batlle Rispau on 11 octubre 2015

Quina sort tenir la cockteleria Boadas a Barcelona! A les Rambles tenim un establiment històric de prestigi mundial, que convida a gaudir de més que una experiència. Tant per a turistes com per als clients de casa nostra. Després de 82 anys d’existència tot sembla que continua igual per això, quan entres, fas un salt en el temps. Obres una porta al passat i sents viu l’esperit de la família Boadas. I al mateix temps, pots gaudir d’un cocktail fet a la carta, personalitzat, únic, boníssim. I és que Can Boadas està a Catalunya i és un dels nostres referents mundials. Un privilegi, Presumim-ne, que molts ja voldrien tenir un segell de qualitat global com aquest.

Música | Boom # Laleh

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: