La bellesa dels Camins de Ronda

by Eduard Batlle Rispau on 11 novembre 2015

Quin privilegi passejar per un entorn tan proper i alhora fascinant com el Camí de Ronda de St. Feliu de Guíxols a s’Agaró. Un tram idíl·lic, per desconnectar, carregar piles o simplement gaudir d’una bellesa pràcticament verge. Petites cales, com la Cala de l’Ametller tenen un encant especial dins aquest marc únic, diria que el tram més bonic de la Costa Brava. Una catifa de plata amb tocs maragda fa pessigolles de manera constant a les roques, com si d’un joc és tractés. El resultat d’aquesta acció és reflexa en les diferents formes que adopten les roques, unes arrodonides, d’altres foradades, punxants… totes dignes d’admiració.

Precisament, una d’aquestes, serveix d’esbarjo als amants de l’escalada de manera continuada. Allà on l’aigua és menys profunda s’observen les garoines ben aferrades, les algues dansant al ritme del moviment de l’aigua i peixos petits nadant amunt i avall. La vegetació composta per diferents tipus de matolls, arbusts i sobretot per pins està perfectament integrada al paisatge. Molts dels quals, dona la sensació que fan una reverència de salutació a la mar. Una fragància permanent a sal, terra, pi… convida a inspirar i expirar profundament, un cop rere l’altre. Provocant una relaxació immediata.

Cel i terra gairebé es donarien la mà sinó fos per aquesta línia divisòria tan perfecta anomenada horitzó. Tot plegat, un espai natural on la fusió entre el pensament i els sentits és mes que provable deixant volar l’esperit totalment en llibertat.

És una bona manera de deixar-se seduir per la màgia de la natura i el benestar que comporta. Obrir la porta, continuar el camí i gaudir d’aquest balcó del mar.

Música | Hello # Adele

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Hugo desembre 12, 2015 a les 18:48 pm

Bueno, pues a mi tambie9n me interesa el tema del epstrao, por lo menos parar investigar, pero que si luego me tengo que poner de agricultora o ceramista, tambie9n genial!Esta tarde he quedado con Vicente, sed, el marido de la Teda Ana, la mujer que elaborf3 hace unos cuantos meses el jabf3n, pues resulta que el hombre conoce todos los entresijos del epstrao y alle1 que voy a que me cuente, que me transmita sus conocimientos. Me encanta!!Ya os contare9Besus

Leave a Comment

Previous post:

Next post: