¡Buen Camino! Dia 3 Agés-Burgos

by Eduard Batlle Rispau on 30 juny 2017

¡Buen Camino! És la frase que et dediquen cada dia quan fas el Camino. Un desitg que t’acompanya durant el dia i que t’anima i el fa més agradable cada trajecte. Llevar-te a Agés és respirar pau i calma. És un conjunt de cases a poc més de 20 quilòmetres de Burgos (l’etapa segons Eroski Cosumer) i a tocar Atapuerca, que es veu en l’horitzó. Atapuerca significa la història dels nostres avanpassats i el poble respira calma, ja que no es veuen els universitaris que hi fan estades a l’estiu. Tranquil·litat només ininterruptuda pels caminants. Té el seu encant anar-se acostant a la història i fer el primer tram del trajecte en un bon dia. Per cert, una llàstima que només sortir del poble hagis de passar per un camps de pràctiques militars que trenca l’harmonia.

Amb ganes ja d’arribar a Burgos, es va gaudint de la part final del trajecte i la sensació de tenir ganes de tocar una catedral amb tanta bellesa com la de Burgos. Paisatge típic de Castella fins arribar als deu darrers quilòmetres i el dilema que ens espera: no equivocar-se en el camí i agafar el que voreja el riu. És el més bonic. Es pot cometre fàcilment l’error que agafar el dels Polígons i després l’entrada a Burgos es fa pesada i avorrida. Quan ets a Burgos comproves com ha despertat Castella i com val la pena fer el Camino. El centre de Burgos, marcat també per la història i llegendes del Cid, té el seu encant. És un final de trajecte en ciutat i un bon punt i final d’un viatge personal.

El Camino sempre és personal, especial i únic. No hi ha Camino que es pugui reptir malgrat el trajecte sempre pugui ser el mateix. És la gent el que el fa especial i l’experiència de voler compartir-lo. Són camins amb gent que vol que siguin especials i aquesta és la seva màgia. Repetiré!

Música | My life, my love # Family and friends

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: