Quan la reina surt de l’armari

Els Borbons espanyols han aconseguit caure bé a la majoria dels espanyols i tot se’ls perdona: relliscades incloses com la recent de la Reina Sofia amb el llibre de Pilar Urbano. Mediàticament, han fet molta beina de portes endins per tenir una quota de pantalla impecable i viure del rèdit del procés democràtic en la transició, que d’això ja fa 30 anys.  El negoci passa per res de draps bruts -i n’hi ha- i gairebé a cada gran aparició pública, tot preparat i fins i tot, calculat per a l’impacte posterior. Per desgràcia, hi molts programes televisius del cor però gairebé en cap s’ha entrat a fons el tema de la monarquia espanyola. Són vividors milionaris que són afables.

Rei, reina i fills han estat protegits, tot i una constant de realitats que han quedat en llegendes urbanes. I ara és el pensament de la Reina el que ha demostrat que aquesta elit viu, pensa i actua molt diferent a la gran majoria però clar… tenen la garantia del poder i la democràcia. I aquest stablishment és comprat per a nobles que els defensen i en treuen un rèdit. Aquí només un petit exemple a La Vanguardia. Que ho pensin ells, d’acord, però que a més els comprem els arguments demostra la submissió a canvi de prebendes.

Música / Cuatro Rosas # Gabinete Caligari

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?