La fe de McCain contra el canvi d’Obama

Queda només un dia per saber els resultats de les eleccions als Estats Units. Després de dos mandats de George W. Bush hi haurà un canvi a la Casa Blanca, que serà profund a causa de la situació en què es troba el país: immersos en conflictes bèl·lics i en crisi econòmica. Les estadístiques i els sondejos van a favor d’Obama, però McCain ha anat retallant les distàncies. Són dos estils molt diferents i és evident que, mediàticament, el candidat demòcrata té molt més encant. Obama dóna la sensació que ja se sap vendre sol i encarna el canvi que volen els joves i els qui volen un país més compromés socialment. És un personatge de pel·lícula de Hollywood però si no obté la victòria, ja se sap com és de cruel la mentalitat nord-americana per girar full amb la seva pròpia història i buscar una altra personatge que vulgui liderar el país. El cas de Hillary mateix, n’és un bon exemple.

I McCain també té el seu encant, amb les ferides de guerra com a militar, encara que sigui més tradicional. Electoralment, ha jugat amb els valors de la fe i la tradició, però el llegat de Bush l’ha debilitat. Tot i que ara, a menys de 48 hores, ja sembla que està preparat per resistir i mantenir les opcions de victòria fins al final. De moment, la previsió és que l’abstenció no sigui tan gran com en les ultimes eleccions, però està per veure a qui afavoreix el teòric augment de vots. Una vegada més, arguments per concentrar la màxima atenció mediàtica del planeta perquè és la potència mundial.

Música / I’m With You # Avril Lavigne

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?