Decisió històrica de la Fed

La Reserva Federal dels Estats Units ha realitzat una reducció històrica del preu del diner i l‘ha situat entre el 0,25% i el 0% amb el repte d’intentar frenar la major depressió de l’economia del país des de la Crisi del 29. Una baixada dels tipus d’interès impensable fa només pocs mesos per lluitar contra un recessió que es preveu que serà més llarga del que s’esperava. L’objectiu és el de baixar el preu dels crèdits a cost zero i, per tant, els bancs i caixes deixaran el diner a cost zero. Aquesta reducció suposa també una intervenció inusual de l’estat dels EUA, ja que la Fed comprarà actius hipotecaris, que ajudin a reduir el cost i augmentar la disponibilitat del crèdit als propietaris d’habitatges. Una mesura més de la Fed que serà envejada pels empresaris europeus, que veuen com Trichet i el BCE continuen amb massa temors en un moment que calen incentius amb fermesa.

Música / Getting Away With It All # James

PD: Les noves espècies que s’han descobert a la regió del Delta Mekong.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?