Obama: Time’s Person of the Year 2008

Sens dubte que Obama ha estat l’home del 2008 i la revista Time ho ha tingut fàcil aquesta vegada després de la seva victòria tan esperada en les eleccions de novembre. El president electe dels Estats Units serà per primera vegada en la història un home de raça negra i pel respecte i l’admiració que senten els nord-americans per la Casa Blanca suposa un gran canvi. Però tot i el color de pell, Obama encarna més que un canvi, especialment, per la convicció que ha expressat en els seus ideals per transformar la política. I aquesta  mentalitat, fins i tot, ha trencat fronteres i gràcies a internet s’ha convertit ràpidament en un nou icona mundial. Per això les celebracions del 4 de novembre també es van produir en diferents països.

S’ha dit que Obama va suposar una gran inversió publicitària, que és cert (molts han fet el mateix i s’han quedat en l’intent), però també cal reconèixer que era un gran cavall guanyador, envoltat d’un equip d’estrategues molt professional, i que va saber encarnar el canvi després del bèl·lic mandat de Bush. Ara comença un nou cicle, més social i idealista mentre els Estats Units d’Amèrica es reinventen, que just s’inicia amb aquest gran canvi de paradigma econòmic. I Obama ha tingut el mèrit de destapar l’essència de la política i fer real un gran somni a través del primer lema del segle XXI: Yes we can.

Música / If The Lights Go Out # Katie Melua

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?