Més control per només tenir mà d’obra

Quan semblava que l’arribada d’immigrants seria imparable degut al progrés constant de la nostra economia, resulta que ara el govern espanyol ha anunciat que endurirà els controls i alhora recupera un antic lema del PP: l’arribada del nouvingut s’ha de produir a través d’un contracte laboral.  Així doncs, volem treballadors; més ben dit, mà d’obra barata. Tant que va criticar el PSOE aquest aspecte quan era a l’oposició, que és ell ara qui ha d’aplicar més control a un descontrol que fa massa temps que dura. La mesura anunciada pel ministre Corbacho és un efecte més causat per la crisi econòmica i que té sentit per la situació en què es troba el mercat laboral, que necessita grans injeccions de diners per evitar la pèrdua constant de llcos de treball.

Perquè si no hi ha feina degut a la desacceleració actual, què faran els immigrants que acaben d’arribar? Com podran sobreviure? Per tant, s’afegeix un problema més a un desordre social que cap govern ha afrontat seriosament per l’excés de feina. Alguns dels nous catalans han començat a retornar als seus països i d’altres esperen superar com puguin la crisi -amb família o sense-, tot esperant no perdre el lloc de treball. I tant que alertaven els experts que l’arribada d’immigrants seria imprescindible, quan just ara ningú s’atreveria a dir què pot passar d’aquí tres o cinc anys.

Música / Cherish The Day # Sade

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?