Suport a Beppino Englaro

Mentre la societat italiana, molt influenciada pel Vaticà, es troba dividida respecte el cas Eluana Englaro, el pare de la jove Beppino Englaro ha estat molt criticat i qualificat de “botxi” i “assassí” (crònica brillant de Miguel Mora a El País).  Ahir a la tarda em donava voltes la decisió del pare i després de veure com la seva filla ha estat disset anys en estat vegetatiu permanent, no crec que Beppino Englaro sigui ni un heroi, com defensen els laics, ni un criminal com consideren els corrents més conservadors del Vaticà i el govern de Berlusconi. Per sort i de moment, el fiscal de Triestre ha avançat que no veu “el menor indici de delicte en la mort d’Eluana”. I és la justícia qui ha de decidir mentre que cal respectar al màxim la llibertat a una mort digna i deixar d’instrumentalitzar el dolor d’una família. Els Englaro i l’equip mèdic mereixen guanyar aquesta lluita judicial, tot i que continuen patint la tragèdia moral després de la mort de la seva filla. I és injust.

Música / Thanksgiving # George Winston

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?