Xavi, Ricky, l’Espanyol, Atrapalo i més sorpreses per al dia 10

L’Associació STIC.CAT ha iniciat la I Campanya Solidària, que vol aportar en un moment de crisi com l’actual tots els beneficis que se’n generin a la Fundació Banc dels Aliments,  entitat que destina tota l’ajuda a les famílies amb menys recursos. Samarretes del Barça –que les han signada Xavi Hernández  i Ricky Rubio per a l’ocasió- i l’Espanyol, entrades per a espectacles, lots de llibres i un viatge, són alguns dels regals que se sortejaran entre els assistents a l’acte que l’Associació STIC.CAT ha organitzat dins la I Campanya Solidària, que anirà a benefici de la Fundació del Banc dels Aliments.

Entre les entitats i empreses que han col·laborat en aquesta primera edició hi ha la Fundació del FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Club Bàsquet DKV Joventut de Badalona, Atrapalo.com, Edicions La Campana, Infoself, Ara Llibres, Alqueria Editorial, la USAP, el Girona FC, l’Ajuntament de Girona, l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (IMPEVIC), BonArt, Catalonia Today, el Restaurant Mimolet, Els Amics de les Arts, El Club Pativic i el mateix expresident Jordi Pujol, que ha dedicat dos llibres de les seves memòries.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 10 de desembre, a l’Hotel Porta Marina de Barcelona, a partir de 2/4 de 8 del vespre. L’Associació STIC.CAT ha promogut aquest acte per fer una donació al Banc dels Aliments, en un moment de crisi com l’actual. L’acte començarà amb una xerrada amb l’escriptor i professor d’Esade Àlex Rovira, autor del llibre “La bona crisi”. Després, els membres d’STIC.CAT lliuraran la recaptació als dirigents del Banc dels Aliments. Posteriorment, se celebrarà el sorteig de regals entre els assistents que han col·laborat en la campanya.

Les persones que vulguin participar en aquesta campanya solidària d’STIC.CAT poden fer un ingrés mínim de 10 euros al compte corrent de “la Caixa” 2100 – 0002- 54 – 0201614284. Una cop feta l’aportació, es podran sol·licitar les invitacions per l’acte del 10 de desembre enviant un correu electrònic a info@stic.cat. La recollida de fons finalitzarà oficialment el 31 de desembre.

Música / Just Say Yes # Snow Patrol

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?