Debat sobre l’ús de Twitter a Bèlgica

És molt interessant el debat que s’ha generat en el si del govern belga arran de l’ús de les xarxes socials. El motiu té una causa: el ministre d’Empresa i Noves Tecnologies, Vincent Van Quickenborne, va penjar a Twitter una foto durant la celebració del Consell de Ministres on apareix el primer ministre, Yves Leterme, parlant per la blackberry. La conseqüència ha estat que Leterme hagi decidit prohibir que els seus ministres publiquin textos o fotos en les xarxes socials sense el seu consentiment. Van Quickenborne, que ho explica en l’última entrada al seu bloc, ha reconegut l’empipada del primer ministre per haver utilitzat l’ús de Twitter durant el Consell de Ministres, tot i que ha admès que l’experiència també li ha servit a Leterme per valorar tot l’enrenou que ha suposat i la possibilitat de tenir un canal més de comunicació. A més, Van Quickenborne, un pioner de les noves tecnologies (el seu Twitter), hi ha trobat la part positiva i és que alguns ministres ara ja utilitzen el canal  de microblocs més famós del món. El debat genera un precedent polític amb vista el futur i quin han de l’ús de les xarxes socials en els grans cercles de poder.

Música / Bring Me To Night # Evanescene

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?