Emprenem el futur des de Girona

Emprenem el futur_FiraMerCAT

Moltes gràcies a tots i totes els qui heu confiat en la jornada Emprenem el futur que ha organitzat aquest matí l’Ajuntament de Girona dins la primera edició de la FiraMerCAT, al Palau Firal. Les 21 càpsules de 5 minuts cadascuna han suposat una pluja d’idees i motivacions alhora de valorar el projectes interessants i lloables que ens han explicat. La de les microponències és una fórmula que agrada i permet interactuar entre els assistents, que algunes ocasions aprofiten les oportunitats per fer el salt de la virtualitat a la realitat. O a la inversa. Ha estat també molt engrescador combinar les càpsules de professionals de l’entorn 2.0 amb emprenedors que intenten posicionar els seus productes a escala local, però que també arriben a ser globals gràcies al seu èxit a internet. Tot un repte aquesta aventura de persones i empreses en aquesta societat tan canviant. I a més, amb l’ingredient de la creença del català com a nexe i un motiu identitari. En aquest sentit, el brillant discurs de Georgina Regàs, gràcies a la seva intel·ligència i experiència, m’ha arribat a emocionar en la cloenda perquè ha sabut relatar molt bé la nostra història moderna amb l’ADN dels emprenedors. Per tant, només us puc retiterar les gràcies a l’Ajuntament per la confiança en la jornada i als participants per permetre’m continuar aprenent. I als assistents, un aplaudiment per venir un dia que convidava a gaudir del primer cap de setmana d’estiu.

Música / L’home que treballa fent de gos # Els amics de les arts

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?