Miquel Duran com a referent 2.0 de la UdG

Miquel_Duran_UdG

M’agradaria i espero que així sigui properament que Miquel Duran es converteixi en el Comissionat per a la UdG 2.0. Ha demostrat la seva vàlua al llarg d’aquests anys i constantment ha confiat sempre en trasllat de l’àmbit universitari a la xarxa. I al mateix temps vertebrar-lo amb la vocació d’interactuar. També amb la convicció i amb l’esperit de fer les ponències, actes i classes amb la combinació dels dos factors: reals i virtuals. Diria que és incansable i de fàcil engrescar i sempre està disposat a crear xarxa i unir esforços per promoure les idees. Amb empenta. Després de l’etapa com a vicerector, continua amb ganes de desitjar una universitat -la global- més innovadora i atrevida i el canvi està clar que comença per ell mateix. Pels mateixos protagonistes. Arrisca sovint i és crític i autocrític, però al mateix temps té ganes d’empènyer per connectar una universitat que necessita idees constantment per no deixar de ser la protagonista d’aquesta nova societat del coneixement. I ara a llarg termini, en la formació del que en podríem dir el cicle professional de les persones.

El de Miquel Duran serà un nou rol a la UdG i afrontarà nous canvis socials a través de les TIC. Reptes, temors, il·lusions, satisfaccions, entrebancs, projectes… però la transformació és imparable. Toca fer el canvi. I ell podríem dir que s’ho va escriure en la conclusió de la seva càpsula de dissabte al matí al FiraMerCAT i que escriu al bloc: “En definitiva, ens trobem amb un conclicte però també hi trobem coherència, entre els conceptes d’universitat, empreneduria i innovació. Com diguem els químics quàntics, les coses no són blanques o negres, ni tampoc grises… són blanques i negres a la vegada.” Doncs molta sort i molts ànims Miquel i emprèn el concepte UdG 2.0 amb la mateixa actitud de sempre, que segur que serà un bon començament.

Música / Hometown Glory # Adele

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?