Les primeres eleccions de canvis digitals

La idea és de Genís Roca. Conversant relaxadament dissabte, a Torroella, va comentar un apunt que em sembla interessant de divulgar. A un mes i mig de les eleccions catalanes, en funció de quins siguin els resultats, el govern de la Generalitat del 2010 és molt probable que sigui el primer que haurà d’afrontar el canvi digital; o sigui, les respectives conselleries hauran de fer el traspàs de canvis de contrasenyes de blocs, Twitter, Facebook, Flickr… Tant si es repeteix el Tripartit, que probablement no repetirà les mateixes conselleries, com si torna  Convergència en coalició o en solitari. Són els innovadors canals de comunicació socials producte dels nous temps i que, fins ara, degut a l’entesa de la coalició de les esquerres, cada partit ha seguit el seu criteri i procediment. Ara, passi el que passi a partir del dia 29-N, és probable que aquest executiu sigui també el primer que afronti aquest primer canvi producte de la nova societat de la informació. Temps líquids cada vegada són més socials, més arrelats en el nostre dia a dia.

Música / Multiply # Jamiel Lidell

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?