Un concurs innovador i atrevit

Ha estat una il·lusió compartir amb l’Anna Codina la idea d’aquest nou projecte: I Concurs de Fotos per Twitter de les Fires de Girona. El repte neix de les Festes de Gràcia i d’una idea que l’Anna ha volgut traslladar a Girona i ens hi hem engrescat. Un altre salt sense xarxa, però que ha agradat. Personalment, em sembla interessant ajudar a obrir aquest nou concepte d’unes fires presents a la nova era comunitiva, amb aquesta obertura de la ciutat, les festes i la seva gent a la xarxa. No hi ha referents i no és fàcil valorar quina resposta pot tenir que una de les quatre capitals de demarcació dugui a terme aquest concurs. Però la gent, els cinc membres del jurat i patrocinadors, i les institucions, en aquest cas l’Ajuntament, han apostat per aquest nou repte. I és d’agrair. Serà més fàcil dur-lo a terme durant els onze dies. Així com també serà més fàcil intentar complir les espectatives després de la bona resposta dels usuaris que per a nosaltres són bons referents a la xarxa.

Els usuaris registrats a Twitter ens comencen a facilitar les coses (http://twitter.com/firesGirona) i si al final surt bé, amb les dosis d’il·lusió i empenta, segur que serà una bona ocasió per valorar l’oportunitat que la nostra ciutat hagi estat pionera. El més important continua sent el fent de disfrutar de Girona i les seves fires i festes, però també ajudar a què instants plasmats en fotografies, que tant de bo siguin especials per a qui els promou, puguin fer “brillar” les festes a la xarxa. A tots i totes els qui ens esteu ajudant, moltes gràcies ja d’entrada.

Música / Fairytale # Enya

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?