Neix el nou Espai Armengol

Gràcies a Jordi Jacas, que cada vegada veig que és més que un cuiner, em va agradar molt conéixer ahir Vicenç Asensio. Va ser una bona oportunitat veure l’estrena del seu nou projecte, el nou Espai Armengol, a Vilajuïga. Asensio em va transmetre molta il·lusió, ganes de creativitat i arriscar per innovar. Li agraeixo. Casa Armengol, a la plaça de la Sardana, és un repte molt interessant el que vol dur a terme després de consolidar la seva productora audiovisual Visual  13. Serà un espai per concentrar la investigació i la formació audiovisual, hibridar conceptes en un entorn multidisciplinar i acollidor, a més d’estar ben equipat tecnològicament. Ahir mateix, l’estrena va ser amb un workshop de Panasonic centrat en el present i futur  li espera al món audiovisual, el concepte 3D. De moment, ho deixo aquí. Tot el que vam conversar, amb la companyia de la seva dona, la Marta Puigsegur, serà un nou BITTS, el 2.

Música / Rockin’ all over the world # Bruce Springsteen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?