Neix StreetCare per donar veu al ciutadà

La companyia barcelonina Spenta, de l’emprenedor gironí Jordi Plana, acaba de presentar el projecte StreetCare, un servei pioner per promoure la interacció entre els ciutadans i els ajuntaments de qualsevol ciutat del món. La idea, que neix amb la filosofia del crowdsourcing,  és que els usuaris de la plataforma puguin exposar gratuïtament els seus comentaris a la xarxa respecte la ciutat on viuen i transmetre via mòbil o web una incidència urbana: mala senyalització, un semafor que no funciona, un desperfecte al carrer, etc.

 Així és que SreetCare funciona com si fos un tauler ciutadà urbà per exposar amb mentalitat 2.0 i amb tota la transparència del món” -segons Plana-,  els problemes i millores que caldria aplicar a la via pública. D’aquesta manera els internautes exposen a la xarxa les seves queixes per ser compartides i “al mateix temps, tothom pugui saber el temps que un ajuntament triga per resoldre una incidència”, segons explica el seu creador. SreetCare també s’integrarà amb Twitter i Facebook, i properament tindrà una aplicació per a l’iPhone. Aquesta nova plataforma també serà una referència per comprovar els compromisos dels consistoris per resoldre les incidències amb eficiència, ja que les queixes poden ser vistes per milers d’usuaris.

Música / Instead # Madeleine Peyroux

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?