Artur Mas: el 129è President

Catalunya estrena President. Per primera vegada ho serà Artur Mas, el nou líder d’aquest país petit. És el quart d’aquest segle XXI després de Pujol, Maragall i Montilla. I la tercera M consecutiva. Just quan era la seva última oportunitat com a candidat, a la tercera, el líder de CiU ho ha aconseguit. I té el seu mèrit. No són temps fàcils, ni de bonança econòmica, però sempre esperem del President que ens ajudi a enfortir el nostre país petit. Així hauria de ser. S’acaben set anys del pacte tripartit de les esquerres, amb les llums i ombres d’una etapa, i ara arriba l’hora d’un nou lideratge en majoria simple. Són temps de rigor, empenta, seriositat, exigència, transparència, valentia i gestió financera. Som-hi! Deixem les excuses i els retrets, i aprenem dels grans errors, especialment, els que han generat més descrèdit entre la societat.

Amb l’esperança de desitjar-li sort, animar-lo a liderar aquest nou mandat i formar part del que demanava: “no és moment de mirar què fa el nostre veí pel país, sinó què podem fer cadascun de nosaltres per Catalunya”. Del seu discurs, m’ha agradat la gratitud de dues frases que deixo a continuació:

  • “Després de tots aquests anys i experiència acumulada, no em sento salvador del país, sino simplement un servidor”.
  • “Jo no ho he tingut fàcil per arribar fins aquí”.

Música / Has vist la pluja? # Ivette Nadal

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?