Mal símptoma el tancament de CNN+

Els periodistes ens hem de sentir una mica orfes avui amb el tancament de la cadena de notícies CNN+. Després d’onze anys s’en va un canal de notícies en espanyol de 24 hores per deixar passar a un canal temàtic dedicat a Gran Hermano. Una evidència que, malgrat a causa dels balanços econòmics, és sintomàtic de quin tipus de televisió ven avui dia. És lògic que CNN+ costaria que fos una cadena rendible però la vocació de servei -amb una aposta per a la qualitat de la informació- ens apropava a la tan idolatrada BBC. Però amb el canvi de model televisiu, la fórmula Gran Hermano és un retrat general a l’oferta i la demanda de la televisió actual i la visió dels seus directius. Si això passa i, a més, té èxit ja no cal enganyar-se més sobre quina societat tenim, què vol i què li ofereixen. Panem et circenses en format canal temàtic que suposa l’antítesi de l’esforç, el talent, la formació i els valors de l’aprenentatge.

Música / Cold Shoulder # Adele 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?