Antonella Broglia

L’entrevista a Antonella Broglia a El Punt: “Si ets pioner, val la pena posar-se en problemes.” Us deixo l’apunt amb un dies de retard però tot esperant que us agradi pel seu esperit innovador i el valor educatiu a través de les TIC. Antonella Broglia sempre és una dona interessant per les idees força que promou i per les bones vibracions que transmet, amb un caràcter sempre optimista, emprenedor i vitalista. Crec que és una bona manera de començar l’any 2011. Malgrat les males previsions econòmiques, espero que podem fer front, entre tots, al pla de xoc necessari per intentar frenar la caiguda dels indicadors, especialment, l’atur i les penúries que pateixen les persones amb les rendes més baixes. La recessió obliga a afrontar canvis: espero que siguin per millorar i progressar el més aviat millor d’aquest mal cicle.

Música / Somewhere over the Rainbow # Israel Kamakawiwo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?