Plaques solars als tendals dels comerços

Em sembla fantàstica la idea sostenible que ha tingut una emprenedora i alhora concursant per guanyar el primer concurs d’idees innovadores, amb el projecte d’instal·lar plaques solars endollables en els tendals del comerços, que ha impulsat Ineecciativa Emprenedora de Catalunya, que és una iniciativa de l’associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya NEEC. La Loli Rodríguez, que és com es diu la guanyadora, s’ha vist sorpresa pel suport rebut dels altres participants i pel contrast entre un entorn molt professionalitzat i la seva situació real: “sóc verdulaire”. Però la seva proposta va ser la més votada -optaven al premi una cinquantena de projectes- i per això ha guanyat aquesta primera edició. Però tot i la humilitat, la seva és una idea pràctica, funcional i que pot ajudar a fomentar la sostenibilitat a través de l’energia solar en un país mediterrani com el nostre per així estalviar l’energia dels rètols lluminosos o en l’enllumenat dels mercats o places. Tal com destaca el 3cat24, Loli Rodríguez és una font d’idees constant a causa del seu insomni i ha avisat que té un munt de projectes per donar a conèixer.

Música / New Lace Sleeves # Elvis Costello

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?