Google estrena el Map Maker als EUA

Google acaba d’estrenar als Estats Units el concepte del Map Maker per promoure el coneixement dels usuaris locals en els seus mapes. Després d’experiències en altres països del món, Google posa a l’abast dels nord-americans aquest servei perquè els usuaris es puguin sentir més ben representats en el mapa. Una nova cartografia a l’estil de la wikipèdia i que manté l’esperit 2.0 de potenciar l’aportació dels internautes. Segons ha escrit Manik Gupta, gerent del producte, en el bloc, la visió és que l’usuari és qui “coneix el seu barri o ciutat millor, i amb Google Map Maker pot assegurar-se els llocs que l’importen estiguin ben representats en el mapa”. I a més, per confirmar que les contribucions dels usuaris al Map Maker són exactes, cada entrada està previst revisar-la.

“Després de l’aprovació, les modificacions apareixeran a Google Maps en qüestió de minuts”, han avisat els creadors. La mentalitat d’accelerar el procés  tecnològic, és segons el seu responsable  (Lalitesh Katragadda), perquè Google vol posicionar en els mapes digitals els canvis que es puguin produir en el món a través dels canvis de seus d’empreses, nous edificis i nous comerços a escala local. Una millora espectacular i un servei més que posiciona la marca Google com a gran buscador de referència mundial.

Música / Life is real # Ayo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?