La nostra cuina, els valors que necessitem

Felicitats a El Celler de Can Roca per arribar al segon lloc del rànquing mundial. Un premi merescut. L’ascenció era d’esperar després de l’absència d’elBulli perquè la cuina de la família Roca és la més valorada del món. I és una sort que sigui a Girona, a Catalunya, i que amb el reconeixement també es valori el nostre entorn, patrimoni i valors. La cuina és ara un gran exemple per divulgar l’èxit emprenedor que tenim a Catalunya: innovació, recerca, talent, qualitat, valors del territori… Un conjunt d’elements que són necessaris en temps de crisi per demostrar que podem sortir d’aquest mal cicle amb referents com aquests. També necessitem exemples.

L’èxit de la família Roca és la demostració de l’emprendre localment amb visió global, i amb els valors que transmet un negoci familiar -l’ADN a Catalunya-, amb el pes de la mare i el relleu dels tres fills: Joan, Pitu i Jordi. Humilitat, esforç, inquietuds, recerca… És un sentiment d’agraïment per tot el que aporten i ens generen amb generositat. I gràcies al Celler per escenificar-ho.

Música / Breakdown # Jack Johnson

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?