Idees d’e-futur VI. Ferran Güell

 La valoració del VI Idees d’e-futur amb Ferran Güell com a convidat al Parc de la UdG, a través del resum és de l’Àngel Rufí. El vídeo de resum relata l’èxit de Privalia com a empresa referent a Catalunya sobre la venda a través d’internet. Qui també va aportar la seva visió sobre el comerç electrònic va ser David Martín, CEO de Tradeinn, un altre portal que en poc temps s’ha convertit en un bon model de referència pel seu caràcter competitiu, innovador i global.

 El proper acte que organitzarà Catalunya Valley dins el projecte del Clúster TIC-Media de Girona serà el dimecres 29 de juny amb Antoni Flores, CEO de Loop, que aportarà la seva visió sobre la innovació en els models de negocis, un camp en el qual és un referent. Flores acaba de publicar el seu darrer llibre: “La actitud innovadora.” El seu concepte és barrejar utopia i realisme, tal com mostra aquest vídeo del programa Respira de BTV. Moderarà el “So what” la periodista d’Infonomia Teresa Turiera.

Música | Every Teardrop Is A Waterfall # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?