Sixtemia crea l’aplicació de David Villa

Enhorabona a Marc Coll i Josep Maria Teixidor, de l’empresa banyolina Sixtemia, per haver aconseguit els resultats esperats després de mesos de feina: crear l’aplicació del jugador del Barça David Villa per als usuaris de l’iPhone. Fa temps que volien dimensionar la seva empresa amb un “fitxatge” d’aquestes característiques i al final, ho ha assolit. Felicitats! Molts èxits amb les descàrregues (a 1,59€) i ara caldrà veure quines valoracions se’n poden obtenir com a idea innovadora. Un esportista de fama mundial amb aplicació pròpia. La idea promet, segur! El seu target dins el mercat de la telefonia mòbil només pot créixer (l’entrevista a El Punt per Germà Capdevila). De fet, Sixtemia fa temps que desenvolupa aplicacions per a tercers, amb grans clients d’àmbit europeu, i potser en els propers mesos potser encara caurà alguna “estrella” més del Barça. Sort!

Música | Hold Me Tight # Marlango & Jorge Drexler

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?