Temps d’espavilats i interaccions #01

Dinar a La Crosa. Amb Francesc Bosch (Dibosch) i Xavier Majoral (Stimulo) hem batejat el dinar com de Trobada d’Espavilats #01. El primer i que serveix com a aprenentatge: d’aquí el #01. Per a tots! Especialment per a nosaltres, els organitzadors, però també per als qui han volgut compartir els seus reptes emprenedors-empresarials en temps de difcultats, canvis de paradigma i mercats globals. Al final, 9 convidats: Àlex Barceló, Toni Campos, Ricard de Francisco, Francesc de las Heras, Alexandra Masó, Jaume Palau, Gerard Pruneda, Pere Saurina i Josep M. Teixidor. Tres hores de conversa sobre els models de negoci a través de la mirada de perfils joves i amb ganes de superar el mal moment amb la seva empenta, la valentia de les idees i el talent. Ha estat molt interessant i m’he sentit agraït d’escoltar la seva pluja d’iees. I al mateix temps, compartir el diàleg amb etiquetes que s’han anat repetint i que caldria conservar per aprendre i aprendre, formar-se i formar-se. Els hashtags:

  • Il.lusió, valors, idees, ganes de treballar, societat del coneixement, nous conceptes, generar expectatives, visió, programació per a mòbil, vocació, boca-orella, superació, crisi, guanys, Silicon Valley, interacció, potencial de futur, mercats globals, visió, esperit de superació, vocació de necessitat, innovació, socis inversors, universitat, parc científic, estratègia, valentia…

Música | I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight # U2

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?