Optimitzar la informació i el “cloud continuing”

The Guardian sempre és una bona referència periodística. I just acaba d’anunciar que passa a prioritza l’edició digital a la impresa, amb el canvi de mentalitat que això suposa. Una transformació que s’adapta als nous temps i que confirma la Revolució Digital que afrontem. Com també és sinònim de procés de canvi definitiu cap a les tecnologies de la informació enteses com a servei. L’arrencada del “Cloud computing” i el moviment dels fluxes que genera la nova societat líquida: importa més la informació que tens que no quanta en tens perquè la informació és “mou”, i com saps gestionar els teus serveis a través d’un treball considerat com a activitat.

Canvis continuats i moviments imparables per anar afrontant els nous reptes: personals, empresarials i socials. Molt encertada la visió d’un referent com el professor Manuel Castells, en expressar que “la informació no és avui un actiu a emmagatzemar  sinó un flux a optimitzar”.  Interaccions constants per les xarxes socials i la transformació en organitzacions líquides: molt lleugeres, actives, ràpides, amb operacions globals, amb serveis de valors i una mentalitat totalment oberta i basada en el “cloud computing”. Un “tot” com a servei i sense importar gairebé el “lloc” i el “com”. Benvingut cloud continuing!

Música | Electrolite # R.E.M.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?