El cosmopolitisme de Brick Lane (X)

20110808-082611.jpg

Visitar el Brick Lane Market -a tocar Old Spitalfields Market- és un dels clàssics dels diumenges, on pots trobar gairebé de tot i molta cosa de segona mà. No té l’encant de Portobello Market però té la gràcia de ser més alternatiu i té nombroses parades de menjar de tots els continents. En ser en el centre del districte de bengalí de la ciutat, el mercat és com un mestissatge de persones i menjars, tot preparat per oferir plats venuts ràpids i per unes 5 lliures. Molta gent jove i turista de visita i molts venedors locals preparats per “sobreviure” amb plàstics a la pluja. I quan plou a estones, com va ser el cas, es nota que ja hi estan acostumats. Com sol passar, en aquests mercats et passen ràpidament les hores, amb un parell d’expositors interessants: Monkey Shirley’s Emporium i Elementry Lamps. I com que qualsevol excusa serveix per visitar Old Spitalfields pots trobar tot tipus de restaurant per dinar.

Visitar Greenwich Park si fa un bon dia convida a dedicar-hi mitja jornada. L’Observatori Reial, amb el primer meridià del món, és un atractiu turístic més per la possibilitat de fotografiar-se en un dels punts emblemàtics de la Terra. El meridià 0 graus 0′ 0″. El planetari serveix per acabar d’impressionar-te i completar la visita. Les vistes al parc són fantàstiques. En sortir del parc, dues recomanacions que em van agradar: per fer el cafè o berenar Heap’s Sausages i per fer la cervesa The Plume of Feathers.

20110808-085915.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?