Cesc, per fi, al Barça (XVI)

20110815-134803.jpg

Per fi s’ha fet realitat. Després de setmanes de ser notícia a tos els diaris anglesos, Cesc Fàbregas ha aconseguit sortir de l’Arsenal i fitxar pel Barça (la notícia del web). Des de feia mesos que ja es donava per fet el seu retorn al Barça, però per les informacions que es publicaven als mitjans anglesos ja es veia que seria un procés que tindria una negociació tensa i llarga. I així ha estat. Voler el capità dels gunners, aquest encara amb contracte, també calia escenificar que no es podia deixar escapar tan fàcilment. I més, si es valora que Arsène Wenger sempre ha tingut una predilecció especial per ell.

A la botiga del nou i modern Emirate Stadium, al nord de la ciutat, el protagonisme de Cesc ja era discret. En la imatge promocional de la temporada ja no hi sortia, malgrat que fa pocs dies encara es podia veure quin era el seu lloc al vestidor. I la seva ja no era de les samarretes més venudes. Era imaginable el desenllaç final, tot i la tensió que Cesc vivia al seu barri tranquil i prestigiós de Hampstead.

El London Evening Standard ja va donar per tancat el fitxatge divendres a la tarda malgrat les reticències finals de Wegner. Però al final i després de tan cansament mediàtic, Cesc ha tornat al Barça i se’n pot anar orgullós dels seus anys com a gunner i d’haver estat un dels jugadors estrella de la Premier League. Haver estat tan noticiable, a Londres i Barcelona, ha provocat que a mig matí #cescFCB ja és Trending Topic mundial a Twitter. Molta sort Cesc i molts èxits!

20110815-134400.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?