Anna Escoda al VIII Idees d’e-futur

Aquest matí han tornat els col·loquis-esmorzars del cicle Idees d’e-futur que organitzem amb Catalunya Valley al Parc de la UdG, dins el projecte del Clúster TIC Media de Girona. La convidada ha estat Anna Escoda, directora general de la fundació Cetemmsa, que ha centrat el seu discurs en l’electrònica impressa i en el rol de la seva entitat per innovar, competir i passar la seva investigació i recerca a escala industrial. Agraeixo l’esforç que ha fet la ponent per relatar els factors que fan de Cetemmsa una fundació de referència a Catalunya i com s’estructura l’entitat, amb seu al Tecnocampus de Mataró, per promoure el treball de 85 persones. Cetemmsa treballa la tecnologia en fase embrionària, quan és precompetitiva, i el seu objectiu és vendre-la a l’empresa perquè després pugui millorar la seva producció o productes i desplegar-los amb més avantatges al mercat. Reptes com els d’avançar-se al futur, arriscar, innovar, invertir… afegir valors als clients per ser clau en els seus processos d’innovació.

“Tenim un gran potencial de creixement”, ha exposat Escoda. S’entén després de valorar els resultats econòmics –va tancar el 2010 amb 7,4 milions d’euros de facturació, un 16,7% més que l’any anterior- i la seva penetració dins un mercat cada vegada més competitiu i global. Però tot i el progrés que farà l’electrònica impresa, que l’acabarem vestint cada vegada més, Escoda troba imprescindible “mantenir el talent que tenim per ser capaços de mantenir-nos i progressar”. Dins aquesta filosofia, la directora general ha recalcat la disciplina d’equip -“o ens creiem que som un o el centre no va endavant- i ha resumit el preu d’aquesta evolució: “Hi ha resultats molt minúsculs però al darrera hi ha una gran feina d’investigació.” A més, han estat molt interessants d’escoltar els avenços que prepara Cetemmsa en un camp tan important com la salut.

Música | Stay # Hurts

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?