El mòbil cada vegada més com a ordinador

L’informe de Google sobre l’ús del mòbil a l’Estat espanyol -encarregat a Ipsos MediaCT Germany– detalla el nostre comportament a través dels telèfons intel·ligents (el text a Slideshare). És la confirmació que el telèfon és cada vegada més una extensió de l’ordinador i el seu progrés va queda vegada més en augment. Per això, es calcula que per a 2013, els usuaris d’Internet des del mòbil superarin als de l’ordinador i que per a 2015 es realitzin més cerques amb el smartphone que amb el PC. En aquests hàbits de consum, el més utilitzat és fer servir internet com a buscador, fer fotos o enregistrar vídeos, connectar-se a les xarxes socials i buscar una empresa o local proper a la nostra ubicació. Altres dades interessants:

  • Espanya és el tercer país d’Europa amb més volum de compra (20%) a través del mòbil, per darrere de Regne Unit (28%) i Itàlia (23%).
  • Un de cada cinc usuaris admet haver canviat d’opinió sobre una determinada compra després de buscar informació sobre la mateixa en el seu telèfon i un 45% cerca la botiga en el mapa a través del seu smartphone.
  • Els llocs on més s’utilitza el terminal són la llar, en un 93% dels casos, i en moviment o de camí a algun lloc, en un 76%.
  • Les consultes a la xarxa són, principalment, sobre esports, entreteniment i actualitat.
  • Sis de cada deu usuaris es connecta un mínim de tres vegades al dia: el 80% de les sessions són més curtes que l’ordinador (entre un i deu minuts).
  • El 20% dels usuaris veuen algun vídeo diàriament i el 22% ho fan en algun moment durant la setmana.
  • En relació a l’accés a les xarxes socials, el 43% entren tots els dies a través del smartphone i un de cada tres actualitza el seu perfil des del terminal.

Música | Holocene # Bon Iver

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?