15 anys de ServeisWeb

Divendres vinent ServeisWeb compleix 15 anys i ha organitzat una jornada de portes obertes per compartir aquest aniversari amb clients i amistats: a les 12 del migdia serà l’acte més oficial i a les 6 de la tarda tindrà una segona convocatòria. Són 15 anys d’una empresa que és una referència al nostre país com a data center i és una xifra lloable pel que això significa per a un sector com és el TIC: relativament nou, emergent a internet i proporcionant una progressió econòmica constant en la nova Revolució Digital. I aquest aniversari arriba en el seu millor moment com a empresa. Malgrat aquest mal cicle econòmic, ServeisWeb confirma la visió empresarial que va tenir el seu director i propietari, Xavier Serra, en els inicis a Sant Feliu de Guíxols.

La previsió de futur de SW és continuar creixent, que no és fàcil, i apostar pels continguts amb jornades de coneixement, un canal d’entrevistes i projectes virals de suport als clients. I amb dos grans projectes de present i futur: una fundació i una factoria que faci les funcions de hub i laboratori.

I tot això amb el valor afegit de fer-ho des de Fornells de la Selva, després de deixar Girona, i ser una referència per a projectes d’àmbit català, espanyol i internacional. Identitat local i negoci global en temps de transformacions, canvis de paradigma i nous models de consum. I amb el mèrit de construir aquest projecte amb només una desena de treballadors, que ens els darrers mesos s’han incrementat i també suposa una dosi d’optimisme per encarar la crisi.

Música | Coming in from the cold # The Delgados

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?