Imaginant la mobilitat digital

Un vídeo que convida a imaginar el futur de la mobilitat digital. És un projecte de Samsung que hibrida la mobilitat de les persones amb internet, la telefonia, el 3D i el nou “internet de les coses”. La demostració d’un entorn en el qual el concepte internet i el cervell humà s’acosten cada vegada més: és difícil d’imaginar els límits. Un futur on trobarem la internet de les coses que tindrà una presència absoluta en el nostre dia a dia: professional, personal i social. Tot just avancem en aquesta direcció, tot just comencem a visualitzar els canvis. I com a usuaris, tindrem més transparència, imaginació, globalitat i personalització. El futur evolucionarà cada vegada més ràpid, de manera que ens semblarà un sistema personal i global cada vegada més increïble.

Música | Olsen olsen # Sigur Rós

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?