Un aniversari especial

Molt content d’haver pogut projectar els 15 anys de ServeisWeb i de la confiança rebuda per tot l’equip. Hem intentat planificar un acte que relatés els quinze anys de l’empresa i s’adaptés a la nova era digital. En aquest repte, estem molt satisfets del suport rebut dels protagonistes dels treballs creatius: el logotip de Nitis Balaguer dels 15 anys; l’obra artística de Regina Puig; el vídeo de l’Àngel Rufí; les caricatures d’en Quel; el tast de l’Ànec dels Pirineus impulsat per Jordi Àvila; i un dia en fotografies de Giroimatges, a través dels ulls d’en Pau Moya (és el vídeo del post). Talent que ens ha fascinat i una visió que ens ha projectat.

Acabada la jornada, ens queda el relat de l’aniversari i el suport que hem rebut, tant personal pels qui heu vinguts com el digital a la xarxa, de molts companys, amics que aprecio i clients que començo a conèixer. I també em sento feliç d’haver potenciat un equip a qui li agreixo les moltes sensacions acumulades. Acabada la pausa i mirant el futur, els nous reptes són motivadors i engrescadors, amb un salt en l’àrea de continguts, l’aposta pel coneixement, les TIC, l’emprenedoria i la innovació, una fundació ja plantejada i una factoria que comencem a imaginar en forma de “lab-hub”. Avancem! Som-hi!

Música | Waitin’ On A Sunny Day # Bruce Springsteen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?