La potencialitat del Brasil

L’economia del Brasil ja és la sisena més important del món, segons les dades del Centre for Economics and Business Research. Superar en el rànquing el Regne Unit ja demostra quin és el salt que ha assolit com a potència i país de referència a Sud-amèrica. La progressió del Brasil confirma com es vertebra el mapa financer “top” amb l’arribada de dos gegants com són l’Índia i la Xina, a l’espera de la propera arribada de Rússia. El Brasil s’ha convertit en un nou “boom”, gràcies sobretot per les exportacions a la Xina, els seus enormes recursos naturals i la creixent i influent classe mitjana. Com a país, té ara la dimensió i els recursos per consolidar-se com a pontència mundial. Producte dels nous canvis socials, el predomini de l’statuo quo comença a variar i canviar de mans. Brasil és ara un país per explorar mentre la vella Europa pateix les conseqüències de la crisi financera i els Estats Units tenen cada vegada més dificultats per mantenir el seu lideratge mundial.

El rànquing:

  1. Estats Units
  2. Xina
  3. Japó
  4. Alemanya
  5. França
  6. Brasil
  7. Regne Unit

Música | There She Goes # The La’s

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?