2012 i que la sort ens acompanyi

Que tingueu un bon Cap d’Any i que la sort us acompanyi en el 2012. No són temps fàcils, però us desitjo que podeu complir els vostres reptes. Bons somnis. Malgrat la recessió econòmica, hem de mantenir l’esperança de progressar, convicció en el col·leciu, i creure que aquest canvi de paradigma ens ha d’aportar un futur més esperançador. Som a la Tercera Revolució Digital, en temps líquids, de panorama global però de competivitat local, d’idees constants, sobreinformació, autoaprenentatge, pantalles, multicanals… i tan de bo, com a territori i individus, podem demostrar la nostra potencialitat. L’esperit de les TIC cada vegada té més importància en les nostres vides i els qui creiem en el mitjà com a canal d’informació i hibridació hem de veure aquesta segona dècada del segle XXI com a oportunitat.

Gràcies a tots els qui heu donat suport als nostres projectes, que desitjo que siguin més i millors per al 2012. Hi posaré la màxima il·lusió: els reptes obliguen a superar-se però són fascinants. Seran compartits. Ara mateix, tinc un entorn ple d’avantatges i molt motivador. Em sento afortunat. Per tant, gràcies un any més per continuar obrint aquesta finestra al món i compartir complicitats. Som-hi un any més!

Hailu 2012!

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?