IBM Labs divisa les tecnologies del futur

IBM Labs ha definit les cinc tecnologies que canviaran el “món” en els cinc propers anys: del 2011 al 2016. Aquest és el post de The Next 5 in 5. Una llista que sempre és un referent per intentar entendre cap on avança aquesta societat tan canviant i basada en les TIC i la societat del coneixement. Ara, després de l’esclat de les xarxes socials i el comerç electrònic, arriba l’era de la internet de les coses. En el 2006, IBM Labs, ja va aportar una llista que tenia prediccions encertades: la telemedicina, la traducció del text en temps real o Internet en 3D. Temps líquids, societat líquida, comportaments líquids.

  1. Generarem la nostra pròpia electricitat i cobrirem gran part de la nostra demanda personal.
  2. Contrasenyes biomètriques per accedir a tot.
  3. Gadgets que saben llegir i obeeixen als nostres pensaments.
  4. Desaparició de l’escletja digital (Gràcies als telèfons mòbils)
  5. Eliminació de l'”spam” i del correu no desitjat

Música | Eyes # Rogue Wave

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?