El II TicketDay a Vic. I amb Franc Ponti al VIT

El proper TicketDay serà Vic el dijous 23 de febrer. Una jornada que tindrà el mateix esperit de la primera que vam organitzar a ServeisWeb, però aquesta vegada serà en format de vespre (20h), més en obert, i amb un sol ponent. Començarem aquest projecte des del VIT -espai polivalent molt idoni per als nous temps i que espero que tingui un futur esperançador- amb un ponent que és un referent en temes d’innovació: el consultor Franc Ponti. Sempre és interessant escoltar-lo i saber les últimes tendències en innovació i emprenedoria a les empreses, en sistemes tant estructurals com personals. Ja us podeu inscriure al web del TicketDay. Coordina aquestes jornades la periodista Anna Molas, que també ha organitzat un tast final, que oferirà l’empresa Cerveses Ausesken d’Olost, que afavorirà el networking entre els assistents.

Pel que fa la primera edició, al mateix web trobareu el vídeo relat de la jornada inaugural -creat per la Marian Ruiz-, posada en escena que per a nosaltres va ser molt il·lusionant per la resposta de públic i comentaris a la xarxa. A Vic volem tornar-ho a intentar.

Música | Dancing in the dark # Amy MacDonald

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?