Nandu Jubany, valors de país

Ha estat un cúmul de bones sensacions gaudir de la visita a Can Jubany, a Calldetenes, un dels restaurants de referència del país. Amb un Nandu Jubany que sembla incansable, tal com m’esperava, he descobert un cuiner que pensa en gran en temps de crisi i té ganes d’internacionalitzar els seus nous projectes: Andorra, Berlín, Londres… Ambició molt lloable i que cal mediatitzar perquè dimensiona la nostra cultura gastronòmica.

Cal potenciar aquesta emprenedoria de reptes grans en temps de crisi i manca d’estímuls. La cuina catalana, podríem dir que com el Barça, passa pel millor moment de la seva història. I Jubany, com altres cuiners, és agraït amb el llegat que ens han deixat els nostres avantpassats. M’agrada que brilli el llegat que entre tots recollim. Jubany té reptes molt atractius -com ara un llibre amb Kilian Jornet per Sant Jordi- i una cuina que posa en valor el que ja sabem: la gastronomia resisteix a la crisi. Una notícia positiva, engrescadora i que estimula el sector i les idees. Com les noves tecnologies, la cuina ens permet mirar el futur en positiu i pensar en gran. Esperançador!

Música | Complicated # Avril Lavigne

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?