Tancant l’etapa a NITS i començant nous reptes

S’acaba una etapa i se’n comença una altra. Després de més d’un any d’impulsar la jornada NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat) a Girona amb Xevi Montoya al costat, ha arribat el moment de posar el punt i final per centrar els esforços i dedicar-los plenament al nou projecte que hem ideat amb Xavier Serra, a qui agraeixo el gran suport. Un repte il·lusionant, que es convertirà en empresa, i suposa una gran motivació per fer-lo real, amb l’objectiu de fer-lo viable i lluitar amb la màxima esperança en aquests moments de crisi, desànim i dificultats. Convicció, motivació, idees, planificació, execució… amb un projecte per desenvolupar i creure en l’equip que ens acompanya.

És un gran estímul personal potenciar el que pot suposar dimensionar nous reptes professionals des de ServeisWeb, un referent al país com a data center. I amb valors afegits que volen exemplificar els propers avenços: les jornades TicketDay, que agraeixo la bona acceptació que ha rebut, i el canal d’entrevistes dedicat a les idees, el talent, la innovació, l’emprenedoria i les empreses, entre altres objectius. Esperit de superació, nous models de negoci i ganes de sortir de la zona de confort, amb la filosofia d’adaptar-nos ràpid a la nova societat del coneixement.

Em va agradar que la meva cloenda al NITS fos amb Carles Bonfill, creador d’EasyPromos, un projecte jove, pioner i d’èxit que resumeix la mentalitat amb la qual va néixer NITS i amb una sala gairebé plena a l’Hotel Nord 1901. Som temps de crear, intentar superar-se i generar networking. Aquesta era la base. I ara és el torn de Xevi Montoya de prosseguir amb la idea i dimensionar aquest projecte a Girona. Sinergies necessaries malgrat la manca d’optimisme general per la recessió. Per tant, gracies a tots perl suport durant aquest temps i molts ànims Xevi!

Música | Flake # Jack Johnson

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?