Al servei del país, President

Visita del president de la Generalitat, Artur Mas, a l’empresa ServeisWeb, un honor que arriba just en els 15 anys d’història del projecte que lidera Xavier Serra i que és un dels referents del país com a edifici centre de dades. La pròpia empresa com a notícia. Va ser una satisfacció especial tenir el President després de poc més de tres mesos de ser-hi i al mateix temps en els dies que neix la Factoria ServeisWeb. Un repte més per posicionar les identitats digitals dels nostres clients. I és un mèrit de tot l’equip que durant tots aquests anys s’ha implicat en els projecte i l’ha fet progressar dia a dia. A tots ells l’enhorabona i el reconeixement. Felicitats i molts ànims d’ara en endavant!

Acaba la visita oficial, el President va tenir un gest que cal agrair pregutant que “en què us podem ajudar?”. Ho vam planificar així amb Xavier Serra: “en res, President, gràcies”. La resposta no va ser una altra que “estem al seu servei, al servei del país”. Malgrat el desànim polític general i la desafecció, vam mostrar la convicció personal d’esperança i que es pot fer país i política des d’una segona línia activa. Sense militar, però formant part, si cal, de l’artilleria. Amb ganes d’avançar. Ara, amb la crisi, té més sentit que mai, com la mítica frase de John F. Kennedy: “No et preguntis què pot fer el teu país per tu, pregunta’t què pots fer tu pel teu país”? En aquest camí, hi ha l’objectiu d’una fundació, més implicació, amb idees, valors i el component de l’emprenedoria.

Gràcies President i una vegada més, li demanaria que actualitzés més sovint el blog personal i l’animem a aportar més visibilitat als empresaris i empreses -tal com ja fa- que lluiten cada dia per progressar, aportar riquesa al país i fer més Catalunya.

Música | The A Team # Ed Sheeran

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?