Sensacions del I #TEDxManresa

Sensació especial ser al TEDxManresa. Sobretot, després de conéixer l’equip organitzador, mesos abans de la jornada. Un èxit la posada en escena al Kursaal pel simbolisme que suposa l’esperit TEDx. Diria que sempre agrada, motiva i suposa una dosi d’esperança escoltar el relat de 18 minuts de ponents que són considerats agents de canvi. Amb una visió global optimista, em van causar sensació les ponències de Mònica Genescà i Lluís Pinyot (ONG Aïma). Arguments de superació social amb causa, més enllà de les idees i la cerca de casos d’èxit. El meu reconeixement. També una lloança a ponents de casos de triomf empresarial que desconeixia: Félix Muñoz i Pep Vila.

Respecte la resta de ponents, Pau Garcia-Milà i Jiajia Wang suposen una dosi d’aire fresc i joves amb un talent especial que signifiquen, per desgràcia, una excepció. Però són ànimes TED. Val la pena promocionar-los i veure que també hi ha altres realitats: joves amb convicció i que tenen aspiracions. Com deia en Pau, és el moment d’explicar-nos les bones idees i compartir-les. I també considero que és el moment de mirar més el futur i no tant el passat; valorar que la nova societat ha de generar més oportunitats i reptes, que no desànim,; creure més en els joves preparats i no encara uns indicadors pitjors que el present suposi una fugida d’oportunitats a l’estranger. Destacaria conceptes tradicionals però que són la base des de l’inici al final en qualsevol repte personal o empresarial: idees, valors, ganes, actituds, projectes, equip, motivació, oportunitats, valors, ànims, felicitat, esforç, superació, coratge… i sense por al fracàs.

Enhorabona a l’equip organitzador per l’esforç i felicitats per aquest primer projecte fet realitat. Ara, ja queda menys per a la segona edició.

Música # Plain Gold Ring | Kimbra

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?