El TEDxGirona 2012 va prenent forma

Fa setmanes que hi anem treballant, que avancem i el TEDxGirona comença a agafar força: data, seu i primers ponents. Continua sent un acte que genera esperit de canvi i malgrat cada vegada sigui una llicència més desitjada, continuem apostant per aquest registre que genera inspiració, tant als organitzadors, com als ponents, com als assistents. Planifiquem amb el mateix objectiu de l’any passat i amb uns ponents que siguin igual d’atractius, sempre fidels a la marca TED i per com vol que siguin aquests actes: dinàmics, interactius, trencadors i amb ganes de promoure ponents que siguin agents de canvi o hagin destacat al llarg de la seva trajectòria.

I malgrat el mal moment econòmic, aquest any rebem un valor afegit, que són els imputs de les persones que volen venir tot i desconéixer la data, l’indret i el perfil dels oradors. I aquest gest, ens estimula. Ho hem de fer millor, gestionar encara més bé, sense lamentacions per la manca d’ajudes per cobrir el pressupost. I sempre pensant que la despesa no ha de tenir cap objectiu més que el d’adaptar-se a la filosofia de l’acte, per tant sense fer grans números inncessaris, i al mateix temps buscar la superació. Que el TEDxManresa fos un èxit i tingués com a referència el de Girona del 15 de juliol de 2011, no fa res més que continuar expandint que aquest esperit vocacional de canvi comença per un mateix. Per això, ja ara, a uns mesos vista,  esperem que els primers ponents que ja tenim confirmats us motivin i estimulin tant com a nosaltres.

Música | I Want You Back # Ayo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?