“No et vull vendre cap moto”

El garrotxí David Coromina acaba de publicar el seu primer llibre: No et vull vendre cap moto, que es pot comprar al portal creat pel mateix autor Unicbuy. I és cert, no la vol vendre. És un llegat dels seus articles al bloc Això està canviant…! i, en conjunt, són apunts que ajuden a plasmar les bones idees i els reptes en positiu en el context actual de desànim i manca d’oportunitats. I no és fàcil, però Coromina prefereix dimensionar en com transformar la nostra societat per ser més competitiva que no tenir pors als canvis. que són inevitables. M’agrada. I a més, ho relata sense grans pretensions, apostant més per l’experiència personal que no en les grans disertacions i les pautes enlluernadores. D’això, ja anem sobrats quan sabem la recepta.

Innovació, comunicació, màrqueting, comerç, Internet, idees, tecnologia, fires… són les etiquetes d’aquest llibre, que agraeixo personalment que tingui referències a l’experiència del Monvínic, el primer TEDxGirona, la visital al Sincrotró Alba de Sant Cugat i la conferència de Xavier Verdaguer al parc de la UdG. Una mostra més que els canvis comencen a petita escala perquè després se sumin al col·lectiu de país. I sempre amb l’esperit d’avançar, sumar, construir… En positiu, amb el valor de les idees.

Música | Heaven # Emeli Sandé

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?