La internet de les coses

Hem d’estar preparats per la revolució de la internet de les coses. Aquesta va ser la visió que m’ha servit per resumir el III TicketDay. Genís Roca va centrar la seva ponència en aquesta idea per exposar la nova transformació que patirà la xarxa després de l’entrada de les empreses (1995) i les persones (2005). Ara seran les màquines. El nostre entorn, laboral, social i urbà, serà una constant base de dades que, a causa de la suma de valors, exposarà les nostres tendències, hàbits i conductes. Per bé i per malament. Però els resultats seran evidents. D’aquí la necessitat de fer útils els resultats per generar una smart city, la nova tendència que arribarà amb el canvi. A petita escala, les ciutats més “tecnològiques”, ja comencen a planificar aquesta nova mentalitat per ser més sostenibles, ecològiques i funcionals per al ciutadà. Aquesta transformació va molt més enllà de la participació sinó que es basa en l’extracció de dades, valoració de resultats i aplicació de funcionalitats.

I aquesta gran revolució serà mèdica. Sens dubte. I l’objectiu és perquè aquest nou segle XXI, marcat per la globalització, l’ús de les TIC i el canvi de paradigma econòmic, afronti un futur amb més eficiència i atenció a l’usuari. I el mòbil serà clau a través de la mòbil assistència. Millores, canvis, nous reptes i més connexions que, en el fons, no poden fer-nos perdre un dels objectius vitals: el camí de la felicitat dins una societat benestant, que haurà de ser molt més competitiva a escala global.

Música | Seventh Heaven # Dreamcatcher

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?