El canvi comença per vosaltres, universitaris

Conferència a la UdG en el tercer curs de Comunicació Cultural, dins l’assignatura Transformacions del món global. Una ocasió més per interactuar amb els alumnes, en rebre la invitació del director de la revista Bonart, Ricard Planas, un activista sempre inquiet i polifacètic. Una vegada més, la idea de traslladar als estudiants la necessitat de creure en el present que els espera i que valorin les oportunitats que ofereix aquesta nova Revolució Digital: suposa un canvi de paradigma, sobretot, amb les empreses que ja volen ser tractors del canvi. I els alumnes n’han de ser conscients; hi ha massa exemples de referència a petita i gran escala. Hi han de posar la seva part i, sobretot, mentalitzar-los amb la convicció necessària per part del concepte eductiu: ciutat, universitat, formadors, entorn… Presento el post amb aquest esperit de canvi que és el TED i la necessitat de creure tant en ells com en el canvi. El trajecte passa per aquest ampli estadi i més val planificar amb esperança i optimisme. El segle XXI no els esperarà en un entorn cada vegada més global, ràpid i competittiu.

Com ja és habitual, la sensació de manca de convicció entre els alumnes queda evident respecte una futura oferta laboral. D’aquí la necessitat de fer-los veure que els temps actuals els està esperant des del minut 1. Per sort, sempre n’hi ha de predisposats i amb ganes de posar la dosi necessària. Tornem a la recepte de sempre, no són temps fàcils, existeix el desànim generalitzat -avui mateix és dia de vaga-, però la nova era tecnològica també està generant canvi, noves metodologies i això significa començar per als professionals que s’han d’incorporar a les empreses amb l’esperit d’aportar el talent que requereix el moment actual. Són present i futur. Que ho sapiguen valorar.

Música | Darrere la porta # Acousters 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?