Jaume Serra, la baula perduda

Visitar el celler Masia Serra és una experiència. Si la DO Empordà pot tenir una imatge representativa aquesta és la més real, amb la visió i el producte que ofereix la Masia Serra. La seva aposta, transformació i evolució des de Cantallops, exemplifiquen quin valor pot tenir aquesta DO que, com altres, denota territori, identitat i valor de producte.

El vi del nostre país s’ha convertit en una referència gràcies a cellers com aquest: un ADN local però amb un esperit global per la qualitat i la visió comercial. Ja sabem que als catalans ens costa sortir a competir agafats de la mà, però la DO Empordà ben vertebrada, ens fa més forts i els “alimenta” l’esperança que malgrat la crisi, tenim productes competitius, guanyadors, i que ens ha de fer créixer la moral.

I dins d’aquesta dosi d’esperança, Masia Serra és com va definir el consultor Pau Canaleta en la visita de diumenge, “la baula perduda” entre els inicis de les primeres generacions i les actuals, amb l’esclat de les últimes. “I es pot dir que Jaume Serra és el nostre Álvaro Palacios“, va sintetitzar Canaleta, buscant un paral·lelisme amb el Priorat. Així és que, Jaume, gràcies per impulsar aquest projecte tan esperançador, ser pioner, trencar esquemes, apostar per la innovació, la qualitat del producte i dignificar un canvi. Ara, se’n poden recollir els fruits com a DO i model de progrés que ens dignifiqui.

Música | You Know It’s True # Jules Larson

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?